MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kruszonka to pyszny i słodki dodatek do wypieków....
fot. Katarzyna Puczyńska

Jak zrobić idealną kruszonkę? Wypróbuj trik, który stosuję od lat. Oto najlepszy przepis na chrupką i delikatną kruszonkę

Jak zrobić kruszonkę? Przepis

Kruszonka to pyszny i słodki dodatek do wypieków. Odpowiednio przygotowana powinna być krucha, rozpływająca się w ustach i cudownie maślana. Jest na to dobry trik — wystarczy dodać rozpuszczone masło. Zobacz na kolejnych zdjęciach, jak to zrobić.

Zobacz również

Film z Jakubem Gierszałem doczekał się serialowego rozwinięcia! Premiera w Max!

Film z Jakubem Gierszałem doczekał się serialowego rozwinięcia! Premiera w Max!

Nieszczęście we wtorkowe popołudnie. Mężczyzna przygnieciony przez traktor [FOTO]

Nieszczęście we wtorkowe popołudnie. Mężczyzna przygnieciony przez traktor [FOTO]

Polecamy

Najzdrowsza sałatka świata. Jedz ją codziennie, a będziesz wyglądać młodziej

Najzdrowsza sałatka świata. Jedz ją codziennie, a będziesz wyglądać młodziej

Lody dla ciebie i twojego psa. Zrobisz je nawet z 2 składników

TYLKO U NAS
Lody dla ciebie i twojego psa. Zrobisz je nawet z 2 składników

Latem robię placki z młodych ziemniaków. Wychodzą chrupiące i pyszne

HIT DNIA
Latem robię placki z młodych ziemniaków. Wychodzą chrupiące i pyszne