MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wymieszaj, aż całość będzie płynna. Odstaw zaczyn w ciepłe...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 3

Wymieszaj, aż całość będzie płynna. Odstaw zaczyn w ciepłe miejsce na ok. 10 minut. Musi ruszyć tzn. nieco podrosnąć.

Zobacz również

Motolegendy na gorlickim rynku. Poczciwe maluszki, piękna warszawa i inne cuda

Motolegendy na gorlickim rynku. Poczciwe maluszki, piękna warszawa i inne cuda

„Szczena” przez ostatnie miesiące mocno się zmienił! Nie przypomina dawnego siebie!

„Szczena” przez ostatnie miesiące mocno się zmienił! Nie przypomina dawnego siebie!

Polecamy

Wyśmienity dżem z czereśni na zimę. Podaj go do gofrów

Wyśmienity dżem z czereśni na zimę. Podaj go do gofrów

Kto jest ojcem syna Pauli? To muzyk popularnego w latach 90. zespołu

Kto jest ojcem syna Pauli? To muzyk popularnego w latach 90. zespołu

Czy znasz ten cenny owoc? To nie aronia, ani borówka. Poznaj świdośliwę

HIT DNIA
Czy znasz ten cenny owoc? To nie aronia, ani borówka. Poznaj świdośliwę